0182-343131
Elke vrijdag koopavond
Van 19:00 tot 21:00

 Gratis verzenden vanaf €70,-   3 jaar garantie  Laagste prijs garantie!  Levering binnen twee werkdagen  Ruim assortiment

Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Label51 (9)

Ronde Poef

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Ronde poef kopen

Poefen nemen in menig interieur een subtiele, maar toch aanwezige plaats in het interieur in. Dankzij de veelzijdigheid van een poef en de verschillende mogelijkheden die er zijn met poefen, kan iedereen een geschikte poef kopen voor zijn of haar interieur. In het assortiment van Meubeltrend Nederland vind je een groot aanbod aan verschillende soorten poefen. Zo vind je bijvoorbeeld op deze pagina een compleet aanbod aan ronde poefen. Lees hieronder meer over de verschillende soorten poefen in het assortiment of bekijk de ronde poefen en hun specificaties door de producten te selecteren. Mocht je vragen hebben over een van de ronde poefen, neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder om de juiste poef te kopen!

Gebreide ronde poef

Binnen het aanbod aan ronde poefen bij Meubeltrend Nederland is vrijwel iedere ronde poef gebreid. Deze gebreide poefen zijn van nature erg sterk. De buitenkant van de ronde poef is gemaakt van 100% katoen. De grove steken zorgen voor een stoer uiterlijk, maar tegelijkertijd doet de gehaakte poef erg landelijk aan. Dit maakt dat de ronde poefen zich goed lenen voor zowel landelijke, als strakke interieurs. In een landelijk design gaan de poefen op in de rest van het interieur, terwijl een ronde poef in een strak design rust en warmte uitstraalt. Op die manier kun je spelen met een of meerdere poefen in het interieur.

Veelzijdige woonaccessoire

Meubeltrend Nederland heeft een compleet aanbod aan woonaccessoires. De poefen mogen daarin uiteraard niet ontbreken. De laatste jaren hebben poefen veel aan populariteit gewonnen en de opmars lijkt nog niet te stuiten. Dit komt met name door de veelzijdigheid van poefen. Zo is het allereerst mogelijk om een poef te plaatsen in verschillende soorten interieurs, maar ook het gebruik van een poef kan veelzijdig zijn. Na je werk de benen omhoog op de ronde poef bijvoorbeeld. Of gebruik de poef als bijzettafel of als extra zitplek voor de kinderen. Als je de ronde poefen van deze pagina gebruikt als bijzettafel is het overigens aan te raden om wel een dienblad te gebruiken om het geheel te verstevigen.

Grote ronde poef

Ronde poefen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er verschillende kleuren beschikbaar, zodat je de kleur van de poef kunt afstemmen op de kleuren in je interieur. Daarnaast zijn er kleine en grote poefen beschikbaar binnen het aanbod. De kleinste poef heeft als afmeting 35x50 cm, maar er zijn ook grote poefen beschikbaar. Op die manier kun je er voor kiezen om een poef te kopen die wat meer de aandacht vraagt dan de ander. Bovendien kun je verschillende poefen met elkaar combineren om een zithoek te creëren voor de kinderen of om het interieur meer compleet te maken. 

Goedkope poef kopen

Bij het kopen van een ronde poef let je allereerst op de vorm en de stijl van de poef. Toch is de prijs ook een belangrijke factor in het keuzeproces. Daarom heeft Meubeltrend Nederland kwalitatieve poefen voor een aantrekkelijke prijs. De poefen zijn stuk voor stuk van gerenommeerde merken, maar de prijs is wel degelijk scherp. Op die manier kun je eenvoudig en relatief goedkope poef kopen!