0182-343131
Elke vrijdag koopavond
Van 19:00 tot 21:00

 Gratis verzenden vanaf €70,-   3 jaar garantie  Laagste prijs garantie!  Levering binnen twee werkdagen  Ruim assortiment

Winkelen per

Selectie verfijnen

Stijl
 1. Algemeen (7)
Merk
 1. Label51 (17)
Wielen
 1. Nvt (8)
Afmeting
 1. Algemeen (7)
Bekledingtype
 1. Stof (2)
Soort
 1. Algemeen (7)
Afmeting
 1. Algemeen (7)
Kleur
 1. Zwart (1)
 2. Geel (1)
 3. Algemeen (6)
Comfort
 1. Middel (8)

Goedkope Poef

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Meubeltrend Nederland heeft een breed aanbod aan verschillende soorten poefen. Hierbij heb je onder andere de keuze uit ronde poefen, wollen poefen en gebreide poefen. Binnen het aanbod zoeken we altijd naar een goede prijs-kwaliteit verhouding. Op die manier kun je een relatief goedkope poef kopen van een hoge kwaliteit. Bekijk hierboven het aanbod aan verschillende poefen bij Meubeltrend Nederland, of lees hieronder meer over de verschillende soorten poefen in ons aanbod. Mocht u vragen hebben over een van de poefen, neem gerust contact op. We helpen u graag verder met de juiste poef voor uw huiskamer of ander deel van het interieur!

Gehaakte en gebreide poefen

De laatste tijd heeft de gebreide poef veel aan populariteit gewonnen. De stoere gebreide poefen kunnen in verschillende soorten interieurs gebruikt worden. In landelijke interieurs komen de gebreide poefen goed tot hun recht, maar ook in een modern interieur kan de gebreide poef van waarde zijn. In een modern interieur kan een grijze gehaakte poef bijvoorbeeld best veel warmte uitstralen. In steeds meer interieuren komen poefen dan ook terug. Dankzij de vele functies waarin de poef kan voorzien, is het dan ook een goedkope accessoire om het interieur mee uit te breiden. Bij Meubeltrend Nederland proberen we dit goedkope karakter extra kracht bij te zetten door goed te letten op de prijs-kwaliteit verhouding van de poefen. Door groots in te kopen bij gevestigde merken, kunnen we u een relatief goedkope poef aanbieden die lange tijd mee zal gaan!

Verschillende soorten materialen

De poefen en hockers van Meubeltrend Nederland zijn gemaakt van verschillende soorten materiaal. Zo zijn de gehaakte poefen doorgaans van een wat zachter materiaal dan de jute poefen. Daarmee lenen de jute poefen zich wat beter om als bijzettafel te dienen. De gebreide poefen kunnen dit ook, maar dan is het fijn wanneer je de poef kunt verstevigen met een groot dienblad. Op die manier heb je een goedkope invulling van een bijzettafel. Ook wanneer de poefen niet gebruikt worden als tafel of zitplek is er een verschil tussen de materialen. Zo zijn jute poefen wat stoerder dan gehaakte poefen. Let hierop wanneer u twijfelt tussen de materialen van beide poefen. Mocht u advies nodig hebben met betrekking tot een materiaal van de poef, neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!

Grote en kleine poefen

De poefen binnen het aanbod van Meubeltrend Nederland hebben ieder hun eigen maat. Zo zijn er ronde poefen van 70 x 70 centimeter, van 35 x 50 centimeter en andere maten. Op die manier kun je kiezen voor een kleine poef of een grote poef. Over het algemeen zijn de kleinere poefen goedkoper dan de grotere poefen, maar dit is uiteraard ook afhankelijk van de uitvoering van de poef. Een grote poef drukt wat sneller een stempel op de sfeer in een interieur dan een kleine poef. Daarnaast kunnen combinaties van poefen een erg vriendelijke uitstraling geven aan het interieur. Combineer verschillende groottes en kleuren van poefen met elkaar om een leuk effect te krijgen! Ook heeft Meubeltrend Nederland een geruim assortiment aan ronde poefen en deze in diverse maten en stylings!

Vragen met betrekking tot een goedkope poef

Mocht je vragen hebben met betrekking tot een van de poefen, neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice. We helpen je graag verder met het kopen van een goedkope poef bij Meubeltrend Nederland. Ook voor een advies voor de beste poef voor uw interieur bent u bij ons op het juiste adres. We helpen u graag verder bij de aankoop van uw goedkope poef!