0182-343131
Elke vrijdag koopavond
Van 19:00 tot 21:00

 Gratis verzenden vanaf €70,-   3 jaar garantie  Laagste prijs garantie!  Levering binnen twee werkdagen  Ruim assortiment

Verzending & Levering


Levering
We bieden je twee mogelijkheden voor wat betreft de levering van je bestelling, namelijk:

  1. Gratis verzending bij een aankoop boven €70
  2. U kunt uw bestelling afhalen bij MeubelTrend Nederland (geen kosten), zie contact voor ons adres gegevens.


Track & Trace
Op het moment dat je bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je van ons een  e-mail met een PostNL Track & Trace code of bij grotere pakketten met Packs.nl code. Met deze code kan je op elk gewenst moment kijken waar het pakket zich bevindt.

Heb je gekozen om je bestelling zelf af te halen bij een MeubelTrend Nederland?? Dan staat de bestelling na 2 werkdagen bij MeubelTrend Nederland klaar.

Bezorging
De bestelling zal op het door jou aangegeven afleveradres worden aangeboden door PostNL of Packs.nl voor grotere pakketten. Wanneer PostNL het pakket niet bij je kan afleveren, wordt het standaard bij je buren aangeboden. Als de pakketbezorging ook niet lukt bij je buren, dan zul je een bericht van de bezorger ontvangen. Op dit bericht staat een ‘niet-thuis-code’. Met deze code kun je op de website van PostNL een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie die je beter uitkomt.

Mocht je of je buren bij de tweede aanbieding niet thuis zijn en je hebt het pakket niet kunnen ontvangen, dan kun je met het bericht van de bezorger het pakket ophalen bij een PostNL servicepunt. Je hebt hiervoor drie weken de tijd. Daarna gaat de zending retour naar de afzender. Als je de zending op gaat halen, dien je je altijd te legitimeren.

In het geval van een bezorging door Packs.nl wordt bij afwezigheid een kaartje met een telefoonnummer van de chauffeur in de bus gedaan, u kunt dan zelf een afspraak maken met de chauffeur.

 

Frequently Asked Questions (FAQ)


Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen €4.95 indien je een bestelling thuis laat bezorgen. Kom je deze ophalen bij MeubelTrend Nederland, dan betaal je geen verzendkosten. Verzending is momenteel overigens alleen mogelijk naar adressen in Nederland.

Kan ik een bestelling laten verzenden naar een buitenlands adres?
Het is niet mogelijk om een bestelling te laten bezorgen in het buitenland. Je kunt een bestelling alleen laten bezorgen op postadressen in Nederland.

Kan ik een bestelling laten afleveren op een postbusadres?
Het is niet mogelijk om een bestelling te laten afleveren op een postbusadres.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Het is mogelijk om een bestelling bij een MeubelTrend Nederland op te halen. Lees hier bovenaan deze pagina meer over.

Wanneer wordt het pakket geleverd?
Als je hebt gekozen voor ‘Thuisbezorgen’ en je hebt de bestelling voor 16.00 uur geplaatst, dan krijg je je bestelling de volgende dag door PostNL bezorgd, zondag uitgezonderd. De bezorgtijden zijn tussen 9.00 en 21.00 uur. Tenzij dit anders is vermeld.

Kan ik mijn bestelling ook volgen?
Ja, het is mogelijk om je bestelling te volgen. Nadat je order is gepakt door ons verzendhuis ontvang je namelijk een Track & Trace code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen.

Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben?
Er zijn meerdere situaties mogelijk, hierboven vind je ze onder ‘Bezorging’ toegelicht.

Ik heb meerdere producten tegelijk besteld, wordt dit in een keer bezorgd?
Ja, alle producten worden in een keer geleverd, tenzij anders is aangegeven.

Kan ik mijn aankoop op een ander adres dan mijn huisadres laten bezorgen?
Ja, dat is mogelijk. Tijdens de bestelprocedure kun je bij de optie uitvinken ‘Verzenden naar hetzelfde adres’ daarna kunt u een ander adres invoeren. De adressen die je aanmaakt blijven behouden, zodat je bij elk bezoek aan onze webshop weer kunt kiezen op welk adres je de bestelling wilt laten afleveren. Je kunt een bestelling overigens niet op een postbusadres laten leveren.

Is het mogelijk om zelf een datum te kiezen voor de bezorging van mijn artikel?
Nee, dit is niet mogelijk.