0182-343131
Elke vrijdag koopavond
Van 19:00 tot 21:00

 Gratis verzenden vanaf €70,-   3 jaar garantie  Laagste prijs garantie!  Levering binnen twee werkdagen  Ruim assortiment

Retourneren


Retourvoorwaarden

  • Je kunt producten binnen 2 weken na ontvangst aanmelden om gratis te retourneren. Daarna heeft u 2 weken om het artikel daadwerkelijk terug te sturen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling.
  • Een product wordt alleen retour geaccepteerd als het in originele staat en in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij je om alles wat je geleverd krijgt goed te bewaren.
  • Verpak het product goed.
  • Bewaar het verzendbewijs dat je bij het PostNL servicepunt krijgt goed. Wij vergoeden zoekgeraakte zendingen alleen op vertoon van dit bewijs.


Indien niet aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, behoudt MeubelTrend Nederland zich het recht voor om goederen te weigeren of te retourneren.

Retourprocedure
In het pakket met het product/de producten die je hebt besteld vind je een pakbon, op deze pakbon zit een retoursticker. Op deze retoursticker kun je aangeven wat de reden is dat je het product retourneert. Plak de sticker over het originele adresetiket van de bezorgdoos. Voeg aan de inhoud van de doos de pakbon toe. Breng het pakket naar een PostNL servicepunt, www.postnl.nl/locatiewijzer en bewaar het verzendbewijs dat je hier krijgt goed. Als je deze niet krijgt, vraag er dan naar!

Als je retour wordt geaccepteerd krijg je het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst retour gecrediteerd.  

Frequently Asked Questions (FAQ)

Wanneer krijg ik mijn geld terug van geretourneerde producten?
Je ontvangt je geld binnen 14 dagen na retourneren terug.

Krijg ik de verzendkosten vergoed indien ik producten retourneer?
Je krijgt de verzendkosten NIET vergoed, deze zijn voor eigen rekening.

Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?
Wij streven er naar het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het retourpakket te crediteren.

Ik ben mijn pakbon met retoursticker kwijt en ik wil mijn bestelling retourneren. Wat moet ik doen?
Heb je geen pakbon met retoursticker ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice door een e-mail te sturen naar info@meubeltrend-nederland.nl, wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.


Moeten de producten in de originele verpakking worden geretourneerd?
Producten worden alleen retour geaccepteerd als ze in originele staat en in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, worden teruggestuurd. Zorg er dus goed voor dat je alles goed verpakt.

Kan mijn retourzending ook worden opgehaald?
Nee, het is alleen mogelijk een bestelling te retourneren via een PostNL servicepunt, www.postnl.nl/locatiewijzer.

Kan ik mijn producten na ontvangst ruilen voor andere producten?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Je zult eerst je bestelling retour moeten sturen, waarna je je geld terug krijgt. Je kunt uiteraard weer een nieuwe bestelling plaatsen, mocht je dit willen.