0182-343131
Elke vrijdag koopavond
Van 19:00 tot 21:00

 Gratis verzenden vanaf €70,-   3 jaar garantie  Laagste prijs garantie!  Levering binnen twee werkdagen  Ruim assortiment

Mijn MeubelTrend  accountMijn MeubelTrend Nederland account
Om op de webshop van MeubelTrend Nederland te kunnen bestellen heb je een ‘MeubelTrend nederland’ account nodig. Deze hoef je maar een keer aan te maken. Er zijn twee manieren om een account aan te maken.

  1. Ga naar ‘Mijn account’ rechtsboven op de pagina. Klik vervolgens op ’ACCOUNT AANMAKEN’. Vul de gevraagde gegevens in en klik op ‘Verstuur’. Zodra je succesvol bent aangemeld, kun je een bestelling plaatsen.
  1. Je kunt ook je account aanmaken tijdens het bestelproces. Nadat je alle producten die je wilt kopen in je winkelmand hebt geplaatst, klik je op ‘Ga door naar afrekenen’. Vul de gevraagde gegevens in en vink ’Maak een account aan voor uw volgende bezoek’ aan om vervolgens een wachtwoord aan te maken en klik op ‘Plaats uw bestelling.

Waarom een account?
In jouw persoonlijke MeubelTrend Nederland account kun je al jouw geplaatste bestellingen en de inhoud hiervan bekijken. Daarnaast worden jouw contactgegevens bij toekomstige bestellingen na het inloggen met je e-mailadres en wachtwoord automatisch ingevuld.


Frequently Asked Questions (FAQ)

Hoe wijzig ik mijn adres?
Klik u op ‘Mijn account’ rechtsboven op de pagina en log in met je e-mailadres en wachtwoord. Kies vervolgens voor ‘Accountoverzicht’ in het menu. Aan de rechterkant bij ADRESBOEK klik je op ’Adres bewerken’. Pas je de adresgegevens aan en klik op ‘Adres opslaan’. Je adres is  gewijzigd.